Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:279049
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.02.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

1. nodaļa

Šarls Bovarī, atvaļināta kara galvenā ķirurga palīga un cepuru veikala īpašnieka meitas atvase. Skolā sāk iet vēlu tēva uzskatu dēļ. Izstīdzējis, vājš, bāls zēns. Taču viņš bija apņēmības pilns sasniegt savu mērķi un kļūt par ārstu, lai gan pirmais mēģinājums cieta neveiksmi. Ar mātes palīdzību Šarls tika iekārtots kā ārsts pilsētā Tostā. Pēc mātes domām viņam vajadzēja arī sievu un viņa atrada labu kandidāti –kādu 45 gadus vecu atraitni ar labiem ienākumiem. Šarls viņu aprecēja.
Dzīve viņiem ritēja diezgan labi, taču pats Šarls nelikās īpaši apmierināts ar savu sievu. Kādu nakti viņu izsauc izsaukumā uz kādu Berto fermu, kur tās saimnieks lauzis kāju. Bovarī kungs dodas uz turieni, sadziedē saimnieka kāju un iepazīstas ar daiļo Emmu, saimnieka atvasi. Lai satiktu Emmu un kājas ārstēšanas nolūkā, Šarls bieži dodas uz fermu. Viņa sieva kļūst aizdomīga. Viņa sāk saprast, ka vīrs uz fermu nedodas vien saimnieka traumas dēļ. Pēc kāda laika viņa mirst.
Šarls ir mazliet skumjš, bet dzīvo tālāk. Viņš iegriežas fermā arī pēc tam, kad izdziedēta saimnieka kāja un iemīlas Emmā. Pa to laiku Ruo kungs, fermas saimnieks, izdaudzinājis ārstu pa malu malām. Šarls lūdz Ruo tēvam Emmas roku, lai gan viņš ir kautrīgs un to izdarīt ir diezgan grūti.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1159433
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация