Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:820340
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.10.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Cilvēki vērtē ne tikai absolūtos sasniegumus un uzlabojumus, bet arī cik labi tie dzīvo salīdzinot ar citiem, it īpaši ar tiem, kas dzīvo citās valstīs. Tas ir gan no attīstīto valstu puses, gan no attīstības valstu puses. Attīstītajās valstīs ražotnes sūtīšana uz lētākā darbaspēka zemi, piemēram no ASV uz Indiju augsto tehnoloģiju ražošanā, lai samazinātu izmaksas neatspēko zaudētās darbavietas ASV, tāpat Indijai ļauj ātrāk izlīdzināties plaisai ar ASV dzīves līmeni. Tomēr daudz dažādos pētījumos ir atklājies, ka ienākumu nevienlīdzība globalizācijai palielinoties ir pieaugusi, plaisa starp nabagajām un bagātajām valstīm ir pieaugusi, jo bagātās valstis nabagās izmanto kā savus noieta tirgus.
Lokalizācija ir process, lai pielāgotu produktu vai pakalpojumu noteiktai valodai, kultūrai un vēlmei, lai produkts izskatītos kā vietējais. Labākajā gadījumā, ja produkts ir pielāgots tā, lai lokalizācijas process būtu samērā vienkārši sasniedzams, piemēram, izstrādājot tehniskās ilustrācijas rokasgrāmatās, kur teksts ir viegli izmaināms citā valodā, norādot to speciālo laukumu. Šis process produktu pārvērš par internacionalizētu, kas to padara vieglāk lokalizējamu jeb ieviešamu. Tāpat pie lokalizācijas procesa pieder ne tikai tulkošana, bet arī laika zonas, nauda, nacionālās brīvdienas, vietējās kultūras krāsu īpašības, produkta vai pakalpojuma nosaukums, dzimuma lomas, kā arī ģeogrāfiskā atrašanās spēlē lielu lomu. Veiksmīgi lokalizēts produkts vai pakalpojums ir tas, kurš rada sajūtu, ka tas ir radīts vietējā tirgū .

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1334372
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация