Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:831711
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.06.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pasaulē par lielu problēmu ir kļuvis lielais daudzums informācijas, kas ir pieejama, vai mēs to gribam, vai nē. Agrāk problēma bija informācijas trūkums, nepietiekamā operativitāte, taču ar mūsdienu tehnikas un zinātnes sasniegumiem ir panākts, ka informācija ir aizsniedzama gandrīz ikvienam pasaules iedzīvotājam, ja vien viņš nedzīvo uz vientuļas salas, kaut gan globalizācija tagad ienāk visur, pat tur, kur tā nemaz nav gaidīta. Informācijas atlasīšana un prioritāšu uzstādīšana ir mūsu ikdiena. Informācija ir kļuvusi par traucēkli, mūsu dzīves ir kļuvušas tik straujas, ka ikviena lieta dzen nākamo.
Bodrijārs savā darbā raksta, ka informācija aprij savu saturu, komunikāciju un socializāciju. Es to izprotu tādā ziņā, ka ir kā mums ir lielas iespējas komunicēties ar telefonu, internetu, čatu un dažādos citos interaktīvos veidos, tomēr komunikācija vairs nav tieša, mēs komunicējam, neredzot otru cilvēku, pazūd daudzas būtiskas komunikācijas procesa daļas – skatieni, saskarsme, fiziska pieskaršanās, žesti, mīmika.
Viņš arī apgalvo, ka mediji paši rada notikumu, tie izkropļo komunikāciju. Es domāju, ka tā nevarētu teikt, taču nenoliedzami, mediji ir mainījuši mūsu komunikācijas procesus.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация