Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:330252
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.07.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Starp Eiropas valstīm pastāv liela atšķirība. Divas sastāvdaļas nodrošina Eiropas valstu eiropeanizāciju: tas ir parauga process, tas nav neaktīvs sadursmes process, iesaistītajām personām un valstīm ir noteikti atribūti. Eiropeanizācijas process neattiecās tikai uz ES valstīm, bet gan uz visām Eiropā esošajām valstīm. Tiesa gan uz dažām tas attiecās vairāk un dažām mazāk.
Eiropeanizācija – attīstoša un spēcinoša Eiropas kārtības sistēma, kas nodrošina un vada starpvalstu sakarus, kā arī nostiprina Eiropas valstu politiskās sistēmas jau iedibinātās pazīmes.
Daudzas eiropeanizācijas definīcijas ir saistītas ar ES un valstu sastāvēšanu tajā. Eiropeanizācija tiek uztverta kā ES valstu pazīme. Eiropeanizācija spilgti izpaužas Eiropas valstu savstarpējo attiecību nodibināšanā un sakaru veidošanā, kas Eiropas valstis vieno.
Ar masu mēdiju palīdzību notiek ziņu un politisko procesu cirkulācija, kas nodrošina iedzīvotājiem informācijas pieeju. Nereti masu mēdiji ar savu ziņu palīdzību ietekme sabiedrību. Feļetonists M. Paris no “The Times” teicis, ka TV ir tikai laika kavēklis un draza. Visspēcīgākais un ietekmīgākais mēdijs nemēdz spēlēt visjaukāko un patīkamāko lomu.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация