Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:597238
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.05.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

19. gadsimtā vidū parādījās tādas jēdziens, kā „aģenti” un šo jēdzienu, galvenokārt, izmantoja raksturojot starptautiskās attiecības Napoleona kara laikā. Ar gadiem šis jēdziens attīstījās, kas ir raksturīgs visiem politiskiem jēdzieniem, jo ar laiku tie tiek padziļināti un attīstīti tā, lai tie varētu pielāgoties vajadzīgiem apstākļiem. Kas tad īsti ir starptautiskie aģenti? Starptautiskie aģenti ir starptautiskās politiskās, ekonomiskās, sociālās, izglītības, kultūras un citas organizācijas, kas sekmē visu valstu integrāciju starptautiskās organizācijās. Šis organizācijas katrai demokrātiskai valstij palīdz konsolidēt savu demokrātiju, jo piedaloties tādās organizācijas notiek pieredzes maiņa un katra valsts ienest savu ieguldījumu katras valsts attīstības procesā.
Padziļinoties tēmā tieši par šiem starptautiskiem aģentiem, tad par tiem var uzskatīt ne tikai veselas organizācijas, bet arī īpašas valstis, kuras mēdz saukt par „donoru valstīm”. „donoru valstis” ir ekonomiski augsti attīstītas valstis, kas palīdz pārvarēt ekonomiskās grūtības nabadzīgam valstīm, piemēram, Āfrikas valstīm, kur lielākā daļa valstu iedzīvotāju zem nabadzības līmeņa. Par „donoru valstīm” var uzskatīt ASV, Kanādu, Japānu, Austrāliju, Norvēģiju un veselu politiski – ekonomisko organizāciju Eiropas Savienība, kuras dalībvalsts pašlaik arī ir Latvija. Tas nozīme ka visas Eiropas Savienības dalībvalstis automātiski pēc iestāšanas tiek uzskatītas par „donoru valstīm”, līdz ar to katrai dalībvalstij ir jāatmaksā ES „donoru fondā” noteiktu procentu no valsts budžeta nabadzīgo valstu attīstībai un humānai palīdzībai.…

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,98 €
Комплект работ Nr. 1121519
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация