Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:408857
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.04.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Virtuves tīrīšanas piederumi: tērauda šķiedras spilventiņi, mazgājamie vīkšķi, tīrāmā lupata, suka trauku mazgāšanai, šķidrums trauku mazgāšanai.
IZLIETNES UN VIRSMAS
Sanitāru apsvērumu pēc virtuves izlietnes un virsmas jāuztur spodras. Ar metāla plāksni klātu virsmu tīra ar dzeramajā sodā samitrinātu lupatu vai tīrāmo pastu. Nedrīkst lietot rupjus tīrītājus vai balinātāju saturošus līdzekļus, jo tie var būt indīgi.
Porcelāna izlietnes
Viegla tīrīšana. Piepilda izlietni ar karstu ūdeni un pievieno tam dažus pilienus mājsaimniecībā lietojamā balinātāja. Jāuzvelk gumijas cimdi, jāizņem aizbāznis un jāatliek atpakaļ ačgārni. Ūdens tecēs laukā pamazām, un izlietne labi iztīrīsies. Kārtīgi jāizskalo izlietne.
Mirdzoši baltas izlietnes. Jāizklāj izlietnes dibens ar papīra dvieļu kārtu, piesūcina to ar mājsaimniecībā lietojamo balinātāju. Atstāj uz pusstundu, pēc tam noņem dvieļus (ar gumijas cimdiem). Pirms lietošanas, izlietni kārtīgi jāizmazgā.
Nerūsošā tērauda izlietnes
Spīduma atjaunošana. Tīra izlietnes ik dienas ar trauku mazgājamo šķidrumu. Lai likvidētu ūdens notecējumu pēdas, jālieto medicīniskais spirts vai etiķis. Nospodrina izlietni ar dzeramo sodu vai nerūsošā tērauda politūru. Rūpīgi izskalo.
Kaļķa nogulu likvidēšana. Kaļķa nogulas mēdz veidoties ap notekcaurumu, ja ir ciets ūdens. Nogulumus var noberzt ar citrona pusītes griezuma malu. Tikpat labi var izmantot arī veikalā pirktu līdzekli, kas likvidē nosēdumus.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация