Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:865798
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.10.2012.
Язык: Английский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Translation of chapter I „The International Context”
Mēs visi zinām, ka biznesa internacionalizācija arvien pieaug. Vislabāk tas ir saskatāms dominējošos sektoros, kā, piemēram, transporta industrija, tacu visām komerciālām organizācijām būtu jāzina, ka internacionālā pieeja ne tikai paaugstina savu ietekmi zonās, kur tā jau ir izplatīta, bet arī izplatās mazākās organizācijās, kuras iepriekš nebija jutušas internacionalizācijas efektu.
Eiropā ir neliels spēks, kas mūs virza pievērsties vairāk starptautiskai pieejai tirgum jeb radīt vienotu tirgus sistēmu, iesniedzot likumprojektu līdz 1992. gada beigām. Šāds likumprojekts būtu piemērots zonai, kurā nav iekšējo robežu, lai pieļautu brīvu kapitāla, labumu, cilvēku un darbinieku kustību. Tāda ideja radās ierosinājumu un robežu programmai paātrinoties, lai virzītu spēkus atvērtā tirgus zonai, aptverot 323 miljonus cilvēku. Tik liela starptautiskā tirgus perspektīva balstās uz vairāku komerciālu prātu iespējām paplašināt savu darbību jaunos tirgos Eiropā, uz to, kā saskarties ar pieaugošu konkurenci ar citām profesijām (nodarbošanās sfērām) un uz iespējam sadarboties ar citām Eiropas tirgus sfērām, lai pagarinātu abu (visu) pušu aktivitātes gan Eiropā, gan ārpus tās.

TERMS AND KEY-WORDS
1. Body ['bɒdɪ] ['ɪnstɪ'tju:ʃn] – def.: legal institution – e.g. social body - institūcija (ekon.)
2. Business activity ['bɪznɪs] [æk'tɪvətɪ] – def.: economic activities (buying, selling, renting, investing) of an organization or of the commercial and manufacturing sectors of an economy – e.g. the economic activity of company X is productive - darījumu aktivitāte

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация