Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
7,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:967511
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.04.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Teorētiskie jautājumi    3
1.1.  Problēmas risinājumu fāzes    3
1.2.  Inovācijas finansēšana Latvijā    5
1.3.  Grāmatvedības peļņas normas metodes būtība    12
2.  Praktiskais uzdevums    15
  Izmantotā literatūra    23
Фрагмент работы

Divi svarīgākie instrumenti, kurus izmanto, lai precizētu uzņēmuma nepieciešamību būt inovatīvam, ir melnās kastes metode, kā arī sistēmas un procesu analīze.
Sistēmas un procesa analīze ir instruments kā orientēt uzņēmumu inovatīvai darbībai. Sistēmas analīze ir metode, kura palīdz precīzi noteikt, kur ir jāveic izmaiņas sistēmā, lai koncentrētu ierobežotos resursus vissvarīgākajās jomās.
Procesa analīze nosaka, kādus tieši soļus jāsper veicamā uzdevuma gaitā, lai gūtu vēlamo rezultātu. Procesa analīze palīdz noteikt problemātiskos punktus darbības plānā, izprast faktorus, kuri ietekmē darbības efektivitāti, un atbildēt uz jautājumu, kāpēc tiek izvēlēti konkrētie pasākumi.
Procesa analīze palīdz pamatot nepieciešamās pārmaiņas un noteikt problēmas cēloņus. Procesa analīzi parasti veic izmantojot darbības procesa grafiku un uzdodot
vairākus jautājumus, lai izpētītu vai attaisnotu: pārmērīgo cikla laiku, apstiprinājumus, neatbilstošu secību, kavējumus un citas procesa nepilnības.
Sistēmas analīze ir precīzi formulēts un formāls pētījums, kuru veic, lai palīdzētu lēmuma pieņēmējiem noteikt veiksmīgāko darbības plānu un pieņemt pareizu lēmumu.
Sistēmas analīzi parasti izmanto, lai pieņemtu lēmumus jautājumos par vietējiem vai korporatīviem plāniem un programmām, resursu izmantošanu un aizsardzības politiku, tehnoloģiju pētījumiem un attīstību, reģionu un pilsētu attīstību, izglītības sistēmu un citiem sociāliem pakalpojumiem. Sistēmas analīze tiek veikta, izmantojot sistēmas
analīzes diagrammu, kura atspoguļo procesa norisi, sākot ar ievaddatiem (vai resursiem), produkta vai pakalpojuma transformāciju darbības gaitā, un beidzot ar rezultāta kvalitātes verifikāciju un nogādāšanu klientiem. Šī diagramma palīdz noteikt kopsakarību starp svarīgiem uzdevumiem, darba fāzēm un uzlabojuma iespējām, izmantojot atsauksmes, kuras tiek saņemtas no uzņēmuma struktūrām un klientiem.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1112536
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация