Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:782813
 
Оценка:
Опубликованно: 05.10.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Sarūkot iedzīvotāju labklājības līmenim, rodas milzum liels daudzums ar sociālajām problēmām. Cilvēki emigrē no valsts. Viss ir ļoti vienkārši. Valsts varas darbības tiešā un netiešā veidā psiholoģiski grauj iedzīvotājus. Piemēram, laikā, kad visiem ‘’jāsavelk jostas’’, valsts vara šķērdē līdzekļus pa labi, pa kreisi. Protams, mazāk kā ‘’treknajos gados’’, bet tas nav attaisnojums. Un, zinot latviešu mentalitāti, viņš labāk aizceļos tur, kur izskatās ‘’zaļāka zāle un zilākas debesis’’, nevis cīnīsies par taisnību savās paša mājās – Latvijā.

Tātad secinājums ir tāds, ka atliek vai nu izpārdot valsts uzņēmumus vai arī aizņemties no vēl kāda, lai atmaksātu parādu. Abas šīs darbības valstij labumu nedara. Izpārdodot valsts uzņēmumus un akcijas, kuras pieder dažādiem milzīgiem monopola uzņēmumiem Latvijā, novestu pie praktiski minimālas kontroles uzņēmumos, kuru sniegtie pakalpojumi ietver gandrīz katra Latvijas iedzīvotāja ikmēneša maksājumus. Sanāk, ka Latvijai nepiederēs gandrīz neviens nozīmīgs uzņēmums, kas novedīs pie patvaļas šajās konkrētajās nozarēs. Aizņemoties no vēl kāda, kredīta procenta likmes vairs nebūs tik labvēlīgas kā jau esošā aizņēmuma likmes (2.3-3.1% gadā). Tās būs vismaz 7-8% robežās, kas novedīs pie vēl lielākas ieslīgšanas parādos un stagnācijas ekonomikā.
Ja Latvijā strauji netiks kaut kas mainīts tās darbības modelī, tad es neredzu Latvijai un tās iedzīvotājiem nākotni pozitīvās krāsās vismaz uz nākošajiem 10 gadiem noteikti.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1307566
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация