Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:914005
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.08.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Attīstījās hologrammas, kas vēlāk padarīja tv attēlus iespējamus. Arī filmu industrija mainījās, parādījās pirmās fikcijas filmas. Pitsburgā parādījās pirmie nickelodeons, kas kalpoja par pamatu pirmo kinoteātru radīšanai, kas piedāvāja izklaidi par pieņemamu cenu, taču nodrošinātākie cilvēki sāka baidīties, ka tajos neizglītotajiem strādniekiem tiks iebarotas revolucionāras idejas, tādēļ tos sāka kontrolēt, bet vēlāk arī augstākais sociālais slānis sāka novērtēt kino mākslu. Cilvēki vēlējās kaut ko nereālu, ne tikai romantisko un nopietno, bet arī kaut ko par ko pasmieties, tas tika dots, kā arī ar laiku filmas kļuva krāsainas, no kurām pirmās bija izkrāsotas ar roku, un tām tika pievienota arī skaņa. Pirmie to izdarīja Warner Bros, kas sākumā bija tikai kā fona mūzika. Pieaugot pieprasījumam pēc filmām, radās pieprasījums pēc aktieriem, radās Holivuda. Pirmie aktieri bija cilvēki, kas nestrādāja pārāk aizņemtu darbu, tāpēc varēja ierasties uz filmēšanos. Filmu industrijai turpinot attīstību, visās nācijās parādījās savas spēcīgās filmu industrijas, bet 1910. parādījās pirmais kino fanu žurnāls, sāka parādīties pirmās kino zvaigznes, tādas kā Grēta Garbo, Gerija Kūpers uc. (1)
Parādoties fikcionāla satura filmām tika paredzēts, ka tās var radīt nekārtības, paust valstij nepieņemamas idejas, izaicināt skatītājus, tās veicināja filmu cenzēšanu, tāpat arī valsts notikumi mainīja pieprasījumu pēc konkrētiem filmu žanriem, piemēram, lielās depresijas laikā pieprasītākās bija romantiskās komēdijas. Bet kino biznesu, ļoti ietekmēja televīzijas parādīšanās, tas noveda pie vairāku kinoteātru slēgšanas, jo daudz filmu fani izvēlējās palikt mājās, nevis doties skatīties filmu ārpus tās.(1)

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация