Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:235978
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.02.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

6.Kādas problēmas ir sporta attīstībā reģionā, to risinājums ( Studenta un/vai sporta darbinieku domas ):
Kā nozīmīgākās problēmas, kuru risināšana ir vienlīdz prioritāra, es atzīmētu nepietiekamu sporta būvju skaitu, nepietiekami nodrošinātās kvalitatīvu treniņu iespējas Latvijas izlašu komandu dalībniekiem augstākajās izglītības iestādēs, bērnu un jauniešu nepietiekama iesaistīšanās sporta nodarbībās un aktivitātēs, augsti kvalificētu sporta speciālistu trūkums skolās un sporta organizācijās, kā arī kvalificētu sporta medicīnas speciālistu trūkums sportistu veselības aprūpes un medicīniskās uzraudzības veikšanai.
Vajadzētu nodrošināt, lai katram cilvēkam būtu iespējas nodarboties ar sportu. Nodrošināt, lai katrs bērns un jaunietis varētu nodarboties ar sportu, nosakot valsts atbildību par bērnu un jauniešu fizisko izglītību, sekmējot jauno sportistu meistarības pilnveidi un nodrošinot visa veida resursu plānošanu un izmantošanu bērnu un jauniešu sportam. Talantīgie sportisti un nacionālo izlašu komandas (t.sk. sporta spēļu komandas) varētu sagatavoties un startēt olimpiskajās spēlēs, pasaules un Eiropas čempionātos (sporta spēļu atlases un finālturnīros). Nodrošināt, lai cilvēki ar invaliditāti varētu nodarboties ar sportu atbilstoši viņu vēlmēm un spējām iesaistīties pielāgotās sporta aktivitātēs.
Lai risinātu šis problēmas, nepieciešams finansējums jaunu sporta būvju celtniecībai, finansējums pedagogu un sporta treneru algām.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация