Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:325948
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.08.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Inovatīvās darbības infrastruktūra iedalās šādās kategorijās:
Inovāciju centri, uzņēmējdarbības atbalsta centri, biznesa inovāciju centri, konsultāciju un informācijas uzņēmumi, inovāciju rosināšanas centri un reģionālās attīstības aģentūras. Šie konsultatīvos pakalpojumus sniedzošie biroji ir ar dažādām juridiskām formām: valsts uzņēmumi, pašvaldību uzņēmumi, bezpeļņas sabiedrības ar ierobežotu atbildību, sabiedriskas organizācijas , SIA , AS un IU;
Tehnoloģiskie centri, tehnoloģiskie parki, industrijas parki, biznesa parki un biznesa inkubatori. Šo struktūru atšķirīgā iezīme ir nekustamais īpašums, kas tiek iznomāts inovatīviem uzņēmumiem ražotņu un ofisu veidošanā, kā arī tiek piedāvāti konsultantu pakalpojumi un infrastruktūra biznesa izaugsmes veicināšanai. Biznesa inkubatori ir atsevišķi uzņēmumi vai parku sastāvdaļa, kuru galvenais mērķis ir atbalsts uzņēmējdarbības uzsākšanai, vadoties no valdība politikas un tās piešķirto finansu līdzekļu ietvaros.
Latvijas biznesa konsultanti ir apvienojušies LBKA, kas ir sabiedriska organizācija un tās dalībnieki ir fiziskas un juridiskas personas.
Pasaules pieredze liecina, ka biznesa inkubatori var sekmīgi darboties katrā pašvaldībā nepieciešamo biznesu attīstībai, bet augstas pievienotas vērtības vai zinātņietilpīgā biznesa jomā parki un centri tiek veidoti tehnisko universitāšu vai citu augstskolu dabaszinātņu fakultāšu tuvumā.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация