Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:808727
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.03.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

un tehnoloģijas.
Mācību saturs:
Latviešu valoda - Prot rakstīt un noformēt ielūgumu. Mācās vērtēt literāro varoņu rīcību. Lasa pareizi. Mācās noteikt adresātu (kam?), būt tolerantam un uzklausīt citu viedokli, izteikt un pamatot savu viedokli (tāpēc, ka), saklausīt dzirdētā literārā tekstā konkrētu informāciju, nošķirt svarīgo no mazsvarīgā, saklausīt galveno notikumu, lai izprastu dzirdēto, lasīt atbilstoši mērķim gan skaļi un klusu. Mācās saskatīt lasāmajā tekstā jautājuma un izsaukuma teikumus un intonatīvi pareizi tos izrunāt. Pilnīgo savu lasīšanas prasmi, lasot klusi sev, skaļi klasesbiedriem. Rakstos ievēro teikuma pamatpazīmes (lielais sākumburts un pieturzīme teikuma beigās). Mācās noformēt savu rakstīto tekstu. Mācās izteikt savu viedokli par daiļdarbos attēloto literāro varoņu rīcību (tāpēc, ka), vērtēt literāro varoņu rīcību. Raksta vārdus un teikumus glīti un salasāmi.
Sociālās zinības - prot strādāt pārī - uzklausa otra domas, saskata otra vajadzības un izpilda darbu atbilstoši skolotāja norādījumiem; ir draudzīgs, ieinteresēts un atsau¬cīgs, strādājot pārī; prot pastāstīt par pārī (vai grupā) paveiktu darbu; ievēro grupas darba noteikumus; spēj secīgi izpildīt mācību uzdevumu atbilstoši skolotāja norādījumiem vai iepriekš dotam uzdevuma aprakstam; vērtē savus un vienaudžu sasniegumus pēc skolotāja dota parauga; prot izteikt savu viedokli. Attīsta pieklājīgas uzvedības prasmes viesojoties un uzņemot viesus.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1338165
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация