Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:697533
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.10.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Katram bērnam vispirms uz sava galdiņa ir jānoliek paliktnītis. Pedagogs jautā: “Kas mums būtu jādara vispirms, lai izveidotu sniegavīru?” Bērni atbild, ka jāaptin apkārt dzija apļiem. Bērniem ir brīvi pieejami nepieciešamie materiāli šim darbam. Bērni brīvi dodas pēc materiāliem, kas nolikti uz atsevišķa galda. Bērni jautā pedagogam, ja apjūk un nezin ko tālāk darīt. Pedagogs ar pavedinošiem jautājumiem bērnam ļauj nonākt pašam līdz vajadzīgajam risinājumam. Kad sniegavīram abi apļi ir aptīti ar balto dziju atliek tos savienot kopā. Pedagogs prasa bērniem: “Ar ko mēs šos abus apļus savienosim kopā?” Bērni, protams, atbild, ka ar līmi. Pēc tam bērniem atliek tik pielīmēt detaļas no filca izgrieztā cepure jeb spainis sniegavīram, burkāns jeb deguns sniegavīram, melnās ogles jeb acis sniegavīram, un slota pie sāniem.
Rotaļnodarbības nobeigums
Bērni parāda viens otram savu paveikto darbu. Izliek uz palodzes sniegavīrus, kur pedagogs pirms tam ir salicis baltus auduma gabalus un rudenī salasītos čiekurus. Bērni ir ļoti priecīgi un gandarīti par paveikto darbu. Pēcpusdienā rāda vecākiem savu paveikto darbu, par to gan bērns, gan vecāki ir ļoti priecīgi.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация