Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:818057
 
Оценка:
Опубликованно: 31.01.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Suverēnos medijus raksturo hibriditāte, katrs medijs var tikt sakombinēts ar citu mediju nevis, lai sasniegtu jaunu auditoriju, bet gan lai paplašinātu mediju telpu un tā darbojas, nepievēršot uzmanību skatītāju/klausītāju statistikas datiem.
Tīmeklī esošās personīgās mājas lapas, kā arī tādas iniciatīvas, kā piemēram, GeoCities, spēj brīvi pretoties grūtiem laikiem, kamēr lielbudžeta izklaides tīkli sabrūk pirms vēl vairums par tādiem uzzina – fakti ir pierādījuši, ka Internetam ir grūti darboties kā izklaides medijam. Privātajiem medijiem, kā piemēram GeoCities, DigitalCity un citi, vairumā gadījumu nemaz nav specifiska komunikācijas ziņojuma, tiem nav mērķauditorijas, tie nav atkarīgi no uzmanības piesaistes un tomēr tie spēj ļoti veiksmīgi darboties. Tīkls ir uzplaucis kā pilnīga mediju telpas personalizācija, šis nebeidzamais privāto mājas lapu apjoms ar savu ziņojumu „esmu šeit” ir kā pierādījums pa īstam privatizētam medijam.
Savā beidzamajā evolūcijas fāzē mediji kļuva phatic – lingvinistisks termins, kas apzīmē valodas lietojumu drīzāk sociāliem vai emocionāliem nolūkiem un nevis informācijas apmaiņas nolūkiem. Stereotipisks piemērs būtu frāze „kā tev iet” – tā sevī ietver daudz ko vairāk nekā vārdu tīri semantisko nozīmi. Šis mediju veids ir pilnīgi nederīgs tradicionālajā mediju shēmā, bet tomēr to nevajadzētu uztvert kā aksiomu. Mediju telpa šeit ir jāapskata kā jaunu vidi, kurā cilvēki rada klātesamību bez vēlmes vai mērķa paziņot specifisku vēstījumu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация