Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:311880
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.03.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kopsavilkums:
Šī intervija man likās vissaistošākā, tāpēc ka tajā bija aprakstītas daudzas lietas par kurām es aizdomājos, un par kurām domāju tieši tāpat, kā austrāliešu izcelsmes filozofs Pīters Zingers.
Man patika kā P.Zingers noliedza Aristoteļa teikto, par to kad tas, kurš neatzīst pašus pirmos, nepierādāmos sākumus, līdzinās dārzeņiem. Es arī neticu Dievam kā visu varenajam, kas visu spēj izdarīt, man vairāk liekas, ka tas ir cilvēku izdomājums, lai būtu pie kā griezties un ticēt grūtā brīdī.
Visā kopumā intervija man likās diezgan interesanta, jo kā teikts ievadā – par vēl citām lietām ir sākuši domāt pavisam nesen, jo mūsdienās cilvēki ir tik lieli egoisti, ka pat aizmirst un dažreiz ir vienaldzīgi pret tuvajiem, kur nu vēl runāt par dzīvniekiem. Es esmu ļoti bieži aizdomājusies par dzīvniekiem kā tie dzīvo, un vai patiešām viņi ir domāti cilvēku vēderiem. Suns taču ir mūsu labākais draugs, viņu taču mēs neēdam!! Vai arī tikpat labi kā mēs ēdam dzīvniekus ar apziņu, mēs varētu sākt ēst viens otru!! Tomēr man liekas, ka visi cilvēki to nekad nevarēs saprast, jo ikdienas steigā visi ir tik aizņemti, ka nav laika par tādām lietām padomāt, un tādēļ vien atliek darīt to ,kas ir pierasts.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация