Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:155744
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.09.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Intervija ir viena no galvenajām datu vākšanas ierīcēm kvalitatīvajā pētījumā. Tas ir ļoti labs veids kā izzināt cilvēku izpratni, viedokļus, situāciju definēšanu un realitātes struktūru. Tā ir arī viens no iespaidīgākajiem veidiem kā saprast citus. Var izdalīt 3 interviju tipus, skatoties pēc tā cik intervija ir dziļa pēc tavas būtības un kādā līmenī tā ir standartizēta priekš respondentiem un situācijām – neformālā sarunas veida intervija, vispārējas intervijas vadlīnijas un standartizēta atvērtā/brīvā intervija.
Strukturētās intervijās respondentam tiek jautāts sērijveida jautājumu kopums ar iepriekš noteiktiem atbilžu variantiem. Ir maz iespējamas variācijas atbildēs, kaut arī atvērtie jautājumi dažkārt var arī tikt izmantoti. Ja intervija ir standartizēta, tad visi respondenti saņem tos pašus jautājumus un tādā pašā secībā, piegādātus standartizētā manierē. Grupu intervijas ir tādas intervijas, kur pētnieks vēlas vienlaikus iesaistīt vairākus cilvēkus, nevis vienu. Fokusgrupa parasti ir tradicionālais grupu intervijas veids, ko izmanto tirgus un politiskajos pētījumos, kā arī tas gūst atsaucību arī sociālajos pētījumos. Protams, pastāv dažādu viedu grupu intervijas –tās var būt nestrukturētas, pus-strukturētas (semi) un augstā līmenī strukturētas.…

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1149799
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация