Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:753412
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.06.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2021–2025 гг.
Фрагмент работы

7. ATBILDĪBAS NOTEIKUMI
7.1. Puses apņemas godprātīgi pildīt šajā Līgumā noteiktās saistības. Ja Pušu starpā rodas Līgumā nenoregulēti jautājumi, Puses tos risina nekavējoties, savstarpējo pārrunu ceļā, un nepieciešamības gadījumā sastāda šī Līguma grozījumus.
7.2. Īrniekam nav tiesību pieprasīt no Izīrētāja kompensāciju par Dzīvokļa labiekārtošanā vai remontos ieguldītajiem līdzekļiem. Tomēr nolūkā nodrošināt Dzīvokļa stāvokļa uzlabošanos, Puses var savstarpēji rakstveidā vienoties par ieguldījumu veikšanai Dzīvoklī un šo izdevumu taisnīgu sadali Pušu starpā. Dzīvokļa sanitāri tehniskā stāvokļa uzlabošana ir abu Pušu interesēs.
7.3. Izīrētājs bez vainas neatbild par trešo personu vai avāriju nodarīto kaitējumu Dzīvoklim un tajā esošajām materiālajām vērtībām.
7.4. Izīrētājs neatbild par elektrības, siltumapgādes, karstā un aukstā ūdens pakalpojumu apgādes traucējumiem, kas radušies no viņa neatkarīgiem apstākļiem vai ēkas komunikāciju kārtējās apkopes vai remonta dēļ.
7.5. Īrnieks sedz visus izdevumus un zaudējumus, kuri radušies Iznomātājam, tostarp tādēļ, ka Īrnieks nav laicīgi atbrīvojis Dzīvokli, tai skaitā, bet ne tikai tiesas, juristu, advokātu izdevumus, izdevumus sakara ar piespiedu izlikšanu no Dzīvokļa.

8. PARĒJIE NOTEIKUMI
8.1. Līgums stājas spēkā ar brīdi, kad to ir parakstījušas Puses.
8.2. Nekādi mutiski papildinājumi netiek uzskatīti par šī Līguma nosacījumiem. Jebkuras izmaiņas šī Līguma noteikumos ir spēkā tad, kad tās ir noformētas rakstiski. Dzīvojamās telpas īres līguma noteikumus var grozīt, Izīrētājam un Īrniekam rakstveidā vienojoties.
8.3. Gadījumā, ja kāds no Līguma punktiem izrādās nelikumīgs vai neīstenojams, vai par tādu kļūst vēlāk, mainoties normatīvo aktu prasībām, tas neietekmē Līguma spēkā esamību un izpildāmību kopumā. Tādā gadījumā Puses savstarpēju sarunu ceļā vienojas par tādu attiecīgo Līguma noteikumu redakciju, kas atbilst piemērojamajiem normatīvajiem aktiem un Pušu komerciālajiem un/vai ekonomiskajiem šī Līguma noslēgšanas nolūkiem.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1392384
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация