Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:638131
 
Оценка:
Опубликованно: 13.03.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ievads:
Sasveicināšanās „Labrīt, viena Kristīne”, rotaļa „Labrīt, kaimiņ!” un laikapstākļu pārrunāšana.
(Skolotāja grupas telpā ienesusi vairākus jaunus un bērniem neredzētus ģeometrisku formu priekšmetus, piemēram, apaļus šķīvjus, trijstūrainas sveces, četrstūrainas kastes u.tml.)
Pēc rīta apļa viņa satraukusies stāsta, ka no rīta grupiņā viņu pārsteidzis Formu burvis! Bet nepaspēju saskatīt viņa seju, kad viņš jau bija pazudis. Jūs kādreiz esat satikuši un redzējuši Formu burvi? Kāds viņš izskatījās vai varētu izskatīties? Formu burvis ir tāds burvis, kurš ar savām burvju nūjiņām var uzburt visdažādākos priekšmetus. Formu burvis ir uzbūris apaļus balonus, trijstūrainus jumtus, četrstūrainas mājas un vēl daudz dažādu priekšmetu! Šim burvim bija liela trijstūraina cepure zilā krāsā, melns ar baltiem apļiem - apmetnis, un lieli tumši četrstūraini zābaki, bet vairāk gan neko es nepaspēju ievērot!
Viņš noteikti mūsu grupiņā būra dažādas formas! Un, ja tā apskatās, tad tik tiešām var pamanīt, ka te ir daudzas jaunas lietas! Pamanījāt? Iesim apskatīties, kas vēl te uzburts!
Kādā stūrī melnā maisā ir paslēptas 3 nobružātas burvju nūjiņas. Kad maiss tiek atrasts, to atver un izņem tās ārā. Audzinātāja jautā – kas tās tādas? Kā tās te gadījušās? Varbūt burvis savā steigā tās te aizmirsis? Bet tās izskatās kaut kā savādi, kas ar tām noticis? Kā Jums šķiet, tās vēl strādā? Varbūt pamēģināsim kaut ko uzburt? (audzinātāja iepriekš sagatavojusi 3 vietas, kurās būs apaļi priekšmeti, trijstūraini un četrstūraini priekšmeti) Bet, ja arī mums izdosies, tas ir jādara visiem kopā! Pamēģināsim! (Katru reizi skaita citu pantiņu ar citu burvju nūjiņu, tad atver noburti vietu un katrs izņem no tās vienu priekšmetu, kopā katram rokā būs 3 dažādu formu priekšmeti, ņemot ārā pārrunā, kas tas ir, kāda tam forma, ko ar to var darīt un vai izdevās uzburt to, kas vajadzīgs)

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1320044
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация