Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:368235
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.12.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ciešanas mani bija darījušas skumju un drūmu.
Studijas augstskolā un regulāra, cītīga nodošanās reliģijai palēnām atgrieza mani dzīvē. Es vēl arvien turos pie saviem reliģiskajiem rituāliem, kurus daži cilvēki noteikti uzskatītu par dīvainiem. Vienu gadu nomācījies vidusskolā, es iestājos Toronto universitātē un ieguvu bakalaura grādu divās specialitātēs: reliģijas studijās un zooloģijā. Disertācija, kuru ceturtajā studiju gadā aizstāvēju reliģijā, skāra dažus Isaka Lurijas - ievērojamā sešpadsmitā gadsimta Safedas kabalista - kosmogonijas teorijas aspektus. Mana disertācija zooloģijā bija trīspirkstu sliņķa vairogdziedzera funkcionāla analīze. Izvēlējos tieši sliņķi, jo tā izturēšanās - rāma, mierīga, introspektīva - labvēlīgi iedarbojās uz manu iedragāto iekšējo pasauli.
Ir divpirkstu sliņķi un trīspirkstu sliņķi atkarībā no priekšķepu pirkstu skaita. Pakaļķepās visiem sliņķiem ir trīs pirksti. Vienu vasaru man bija tā laime novērot trīspirkstu sliņķus Brazīlijas ekvatoriālajos džungļos. Tas ir ārkārtīgi interesants radījums. Tā vienīgā raksturīgā ipašība ir kūtrums. Tas guļ vai atpūšas caurmērā divdesmit stundas diennaktī. Mūsu grupa pētīja piecu savvaļas trīspirkstu sliņķu gulēšanas ieradumus, agrā pievakarē pēc tam, kad tie iemiguši, novietojot tiem uz galvām koši sarkanus plastmasas šķīvīšus ar ūdeni.…

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −0,98 €
Комплект работ Nr. 1143191
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация