Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
Особые предложения 2 Открыть
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:828840
 
Оценка:
Опубликованно: 21.01.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pāvila 1.vēstule korintiešiem: Tiek apspriesti seksuālās netikumības jautājums baznīcā, kā arī ēdiena ziedošana elkiem 8. -10.nodaļa .No 11 līdz 14 nodaļas No 11. līdz 14. nodaļai Pāvils dod norādījumus par strukturētu pielūgšanu un pievēršanos jautājumam par šķelšanos ticīgo starpā. Pāvils vēlas, lai viņi būtu vienoti un kārtīgi. Mācība: Esiet vienoti, izvairieties no šķelšanās, izvairieties no “ticīgajiem”, kuri uzstāj uz grēkā palikšanu, netiklība ir grēcīga, izturieties pret vājiem ticīgajiem, dievkalpojumam jābūt kārtīgam un strukturētam, mīlestībai ir būtiska nozīme vienotībā utt.
Pāvila 2.vēstule korintiešiem: Mācība: izvairieties no grēka, izvairieties no grēciniekiem, kuri atsakās nožēlot grēkus, paļaujas uz Dieva spēku, Dievs ir mūsu cerība, kad mēs ciešam, izvairieties no viltus skolotājiem utt.
Pāvila vēstule galantiešiem- Apgraizīšana nav nepieciešama pestīšanai, pestīšana nāk ar ticību, kas darbojas caur mīlestību, dzīvo saskaņā ar Garu ( Runā par to jo iepriekš bija problēma daudzās baznīcās ar viltus skolotājiem kas teica ka Galantiešu kristiešiem ir nepieciešama apgraizīšana lai tie tiktu “glābti”.)
Pāvila vēstules efeziešiem- Mācība: fiziska apgraizīšana pestīšanai nav nepieciešama, vadiet savu aicinājumu cienīgu dzīvi, esiet Dieva atdarinātāji, grēcinieki netiks glābti utt.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация