Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:617895
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.12.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Aizvadītajos gados ar bankām saistīto tehnoloģiju jomā norisinājās svarīgi notikumi, un daudzas pasaules vadošās bankas jau izveidojušas banku darbības platformas Internet tīklā. Internet un ar to saistītā elektroniskā komercija piedāvā lielas ātrāku un lētāku banku pakalpojumu iespējas plašākam klientu lokam.
Latvijas, pārējo Baltijas valstu, Krievijas un citu NVS valstu tautsaimniecība progresīvo tehnoloģiju ieviešanai savā ziņā ir atvērtāka nekā, piemēram, Rietumeiropas valstīs, kur tradicionālo „ķieģeļu un javas” veida banku darbību būs grūti aizstāt. Piedāvājot banku pakalpojumus Internet, jāizmanto reālas, nozīmīgas un ilgstošas progresīvo tehnoloģiju banku sistēmas, nevis modernas ierīces vai mārketinga instrumenti, kurus ātri aizstās tehnoloģiju progress.
Tāpēc a/s "Rietumu Banka" pirms dažiem gadiem veidoja partnerību ar CR2, vadošu Internet banku pakalpojumu attīstītāju rietumos, lai izveidotu reālu progresīvo tehnoloģiju Internet tīkla banku pakalpojumu sniegšanas iekārtu, kas bankai būs jauns darījumu darbības kanāls.
Šī sistēma bankā ir uzstādīta un jau sāk savu darbību tirgū. Jaunās sistēmas būtiska iezīme ir klientu drošība. Tās nodrošināšanai tiek izmantoti individuālie digitālie sertifikāti, kas pamatojas uz Baltimore Technologies - viena no vadošajiem digitālo sertifikātu attīstītājiem pasaulē - tehnoloģiju. Banku pakalpojumi Internet var kļūt par pamatu banku darbības pieaugumam šajā reģionā nākotnē, ļaujot klientiem maksājumus veikt ātri, droši un ar daudz mazākām izmaksām, ar nepārtrauktu pieeju saviem bankas kontiem.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1171572
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация