Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:547172
 
Оценка:
Опубликованно: 14.02.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Jaunie mediji padara mūsu dzīvi ātrāku, jo ātrāks ir kļuvis pats informācijas apmaiņas process, kurš tagad jauno mediju formā un izmantojot informācijas kanālus, ir pārspējis cilvēka fiziskās iespējas.
Ik dienu mums visapkārt ir informācija. Vidēji viens cilveks dienā redz ap 500 reklāmas sludinājumu. Tas ir skaits, kas pirms 100 gadiem nebija iedomājams. Ir palielinājies informācijas apjoms, līdz ar ko ir attīstījušās informācijas meklēšanas tehnoloģijas, kuras patiesībā, rupji sakot, piedāvā mums standartizētu informāciju vadoties pēc mūsu ievadītajiem kritērijiem un mūsu iepriekšējās izvēles.
Jauno mediju modularitāte ļauj daudz lielākam cilvēku skaitam kļūt par ”radītajiem”, jo daudzo moduļu kombinēšana paredz miljoniem iespējamo variantu, no kuriem katrs būs savā veidā unikāls. Pie tam, ja ņem par piemēru filmas izveidi, ”radītājs” var izmainīt attēla kvalitāti tajā, izmantojot datorprogrammā paredzēto šablonu. Šādu šablonu izmantošana atstāj iespaidu arī uz sabiedrības dzīvi, kur mēs redzam fabrikās ražotus apģērbus, kuri ir ļoti līdzīgi viens otram, manam arī standartizētas atbildes ikdienas sarunās, kuras bieži maz ar ko atšķiras no bota atbildes čata istabā.
Mūsdienu kultūra balstās uz digitālajiem medijiem, uz ”izpušķošanu”. Mūsdienās filmās aizvien biežāk izmanto specefektus, jo bez tiem pat dziļa filizofiska filma nu vairs reti kad tiek uztverta. Veidojas jauna tipa mediji, kuros tiek izmantots klipu formāts, ar mērķi sniegt skatītājam ātrāku un paliekošāku atmiņā informāciju, parādot to visneiedojamākajos veidos, jo mūsdienu skatītājam paliek atmiņā viss ātrais un saturīgais, kas tiek it īpaši vērtēts, ja tā radīšanā netika izmantoti šabloni.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация