Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:652145
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.10.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Kvartāra periodā kontinentālā flora un fauna mainījās diezgan bieži (1, 2802.), tātad, ja iezī ir kādā konkrētā Kvartāra perioda posmā auguša auga fosilija, tas nozīmē, ka iezis ir veidojies brīdī, kad šis augs ir eksistējis. Tādējādi var noteikt ieža veidošanās laiku, līdz ar to arī vecumu.
Jaunu iežu datēšana ir nozīmīga ne tikai ģeoloģijā, bet arī vēsturē, jo iežu sastāvu, to veidošanās apstākļus var attiecināt arī uz vēsturiskiem notikumiem, jo daži jaunie ieži veidojušies arī antropogēnu faktoru ietekmē, piemēram, karu laikā lietoto elementu savienojumi, nonākot atmosfērā, veidojuši jaunus iežu atvasinājumus (cēziju saturošie ieži (4, 86.)). Datēšanas metodes ir visdažādākās, un referātā minētās ir tikai daļa no tām. Tomēr, manuprāt, iežu datēšana visefektīvākā ir tad, kad viena parauga datēšanai tiek izmantotas vairākas metodes. Pēc manām domām, vispirms jāizmanto metode, kuras noteiktā laika amplitūda ir liela, piemēram, luminiscences metode. Pēc tam noteiktais vecums jāprecizē ar metodi, kuras amplitūda ir mazāka, piemēram, elektronu spinu rezonanse. Visas referātā aprakstītās metodes, manuprāt, ir vienlīdz efektīvas, ja mērījumi tiek izdarīti maksimāli precīzi un izmantotas nepieciešamās mērierīces.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1317492
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация