Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:756510
 
Оценка:
Опубликованно: 22.02.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 9 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Pielietošana oficiālā medicīnā
• Tradicionālā medicīnā K vitamīns tiek uzskatīts par efektīvu šādos gadījumos: lai novērstu asiņošanu jaundzimušajiem ar zemu K vitamīna līmeni; šim nolūkam vitamīns tiek ievadīts perorāli vai injekcijas veidā.
• Ārstēšana un asiņošanas novēršana cilvēkiem ar zemu olbaltumvielu līmeni, ko sauc par protrombīnu; K vitamīns tiek lietots orāli vai intravenozi.
• Kad cilvēkam ir ģenētiska slimība, ko sauc par K vitamīna atkarīgu asinsreces faktoru nepietiekamību; lietojot vitamīnu iekšķīgi vai intravenozi, palīdz novērst asiņošanu.
• lai mainītu pārāk daudz varfarīna lietošanas ietekmi; efektivitāte tiek sasniegta , kad vitamīns tiek vienlaikus lietots ar zāļu, stabilizējot asins recēšanu
• Farmakoloģijā K vitamīns ir kapsulu, pilienu un injekciju formā. Tas var būt pieejams gan atsevišķi, gan kā daļa no multivitamīniem - it īpaši ar D vitamīnu.

Secinājums
K vitamīns ir ļoti svarīgs mūsu organismā, un to nepietiekamība ir liela problēma priekš cilvēkiem. K vitamīna lietošana ir zema līmeni, kas neatbilst normai. Pārsvara cilvēkam K līmenis ir viduvējs, to daudzums nav maksimāls, vai tuvs nullei. K vitamīns ir ļoti svarīgs un to nepietiekamība var netikai slikti iedarboties uz cilvēka organismu, bet arī izraisīt smagas slimības attīstību.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация