Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:846919
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.09.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Šķīvis (Maisā šķīvis, ar vārdiem)
GA:Tā kā Jums viss mūžs priekšā, mēs gribētu ieskatīties nākotnē un ar sentēvu metodēm noskaidrot cik tad Jums būs tie bērniņi. Šķīvits to mums parādīs. Edgar ņem Ligu rokās un kāp virsū škīvim.
GS:Un Kas tad mums ir sanācis: Liela lauska- dēls, maza lauska –meita Vēl mazāki – mazbērni, mazmazbērniņi. (lauskas ietin dvielītī un atdod vīramātei uz saglabāšanu).
Mammas ar maizi, ūdeni un sāli.
Vārds mammām!
19.00 Pie galdiem. (glāzes)
GS:Aicinām atkorķēt pudeles un piepildīt glāzes.
Beidzot esam atbraukuši un nedaudz noguruši pēc visiem šķēršļiem, pārbaudījumiem, pārsteigumiem, kā arī izsalkuši. Bet tagad mēs esam šeit pie šī bagātīgi klāta galda un tāpēc es uzaicinu uz pirmo tostu, pacelsim glāzi par divu jaunības svētku pilno mīlošo cilvēku Līgas un Edgara kāzu šūpuļa dienu.

GA: (divas rozes)Līga un Edgar, pirmā dāvana, ko viens otram šodien sniedzāt baznīcā bija gredzeni, tas bija apliecinājums jūsu mūžīgajai mīlestībai un savstarpējai uzticībai, pie mums ir arī rakstisks apliecinājums- jūsu pirmais kopīgais dokuments, jūsu laulības apliecība.
Mēs vedēji, vēlamies, lai jūs viens otram šodien pasniedzat arī rozi,kura no seniem laikiem simbolizē patiesu mīlestību un tā bez vārdiem saka, es Tevi mīlu. Mēs vēlamies, lai jūs savās mājās atrodat īpašu vietu, kur vienmēr jūsu kāzu gada dienās jūs katrs viens otram uzdāvināsiet 1 rozi, tādējādi, apliecinot, ka vēljoprojām viens otru mīlat un esat par otru sajūsmā.
Bet, kā jau dzīvē notiek, gadās sastrīdēties vai otru aizvainot un tad ir grūti pirmajam spert izlīgšanas soli vai atrast īstos vārdus- un tad varbūt nolieciet rozi šajā īpašajā vietā un kad otrs šo ziedu atradīs, tā bez vārdiem teiks- es Tevi mīlu kā arī vārdus, kas nenāca pār lūpām, tā atkal atgādinot šo mirkli, kad solījāt viens otru mīlēt mūžīgi un pārvarēt visas grūtības daloties priekos un bēdās.
1.svece
GA:Mēs jūs aicinām iedegt pirmo svecīti par to lai ģimenē vienmēr valdītu mīlestība un novēlam lai jūs viens otrā mīlētu ne tikai jaunības skaistumu, bet arī matu sirmumu un mūža nogalē varētu teikt “Es būtu ar meiu sākt dzīvi no jauna, lai satiktu Tevi!”

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация