Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:373625
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.01.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Baroks Latvijā (mūzika).
Mūsdienās nav mazinājies baroka mūzikas cienītāju pulks – katru gadu Latvijā tiek rīkoti senās mūzikas svētki ( Rundālē, Bauskā un citur), kā arī izdoti baroka mūzikas kompaktdiski.
Liepājas Svētās Annas baznīcas lepnums ir ērģeles, kuras izgatavojis Liepājas meistars Kārlis Hermanis. 1913. gadā slavenā komponista Alfrēda Kalniņa vadībā iebūvētas lieliskas Walker firmas ērģeles. Annas baznīcas ērģeles .

Koncerti:
Latvijā uzstāsies starptautisks baroka mūzikas ansamblis „Sansara”. 6.augustā Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā baroka mūzikas ansamblis „Sansara“ atskaņos vācu baroka mūziku - šoreiz - kamersastāvā. Pamatā „Sansara“ ir kameransamblis, kura sastāvs var paplašināties atkarībā no programmas – gan instrumentālā, gan vokālā veidolā.

Rēzeknē rudens sākums asociējas ne tikai ar vēsiem vakariem un pārvērtībām dabā, bet arī ar Baroka mūzikas skaņu krāsām. Šogad tās norisināsies no 2. līdz 6. septembrim un šā gada tēma ir „Musicus viator” („Ceļojošais mūziķis”) – mūziķa ceļojums pāri valstīm, gadsimtiem, kuram līdzi seko mūzika, kas tāpat atrodas nemitīgā kustībā.

Marta vidū Latvijā viesojas viens no Eiropā pazīstamākajiem un atzītākajiem metāla pūšamo instrumentu mūziķiem, baroka trompetists Frīdemans Immers / Friedeman Imme,/, lai no 11. līdz 13. martam Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā sniegtu meistarklases.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация