Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:509864
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.11.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ģegrāfiskais stāvoklis. Kolumbija atrodas Dienvidamerikas ziemeļu daļā un robežojas ar Venecuēlu,Ekvadoru,Peru,Panamu un ar Brazīliju. Kolumbiju rietumu dalā apskalo Klusais okeāns, bet ziemeļdaļā Karību jūra.Tās Rietumu daļā atrodas Austrumkordoljērija un Rietumkordiljērija. Kolumbijas augstākā virsotne ir Kristobala Kolona smaile, kura sasniedz 5775 m augstumu un atrodas Ziemeļdaļā, zemāka ir Vila kura ir 5750 m augsta.Zemes virsas vidējas augstums ir 2 000 – 3 000 m v.j.l. Kolumbijā atrodas daudz upju – Magdalena, Meta, Žapura un Gvavjare. Lielu ezeru Kolumbijā ir ļoti maz t.i. ap 5.

Klimats. Klimats kolumbjā ir ekvatoriālais un subekvatoriālais klimats. Gaisa temperatra jūlijā ir no +12°C Bogotā līdz pat +29°C Bukaramangā. Janvārī temperatūra gandrīz neatšķirās t.i. Bogotā +19°C .Gada nokrišņu daudzums ir virs 3000 mm gadā.Kolumbijā ir reģistrēts lielākais nokrišņu daudzums dienvidamerikā t.i. 7155 mm Buenaventurā.

Saimniecība.Lauksaimniecība ir attīstīta. Rietumdaļā audzē daudz kafijkokus un kakaokokus. Ziemeļdaļā ir daudz naftas. Ziemeļrietumos ir labvēlīgi zemkopības apstākļi, tieši tāpēc tur aug un audzē kokospalmas, eļļas palmas, cukurniedres, banānus un kokvilnu.Ziemeļos ir arī zelta raktuves. Nodarbojas ar liellopu audzēšanu (govis, buļļi, zirgi u.t.t.).Kopumā visā Kolumbijā ir vairāk nekā 35 miljoni liellopi. Ir attīstīta pārtikas rūpniecība, mašīnbūve, metālapstrāde, ķīmiskā rūpniecība, vieglā rūpniecība, celolozes rūpniecība, papīra rūpniecība, naftas pārstrāde, krāsainā metalurģija. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1118978
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация