Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:156978
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.04.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pēdējos gados, parādās tehnoloģijas, kas taupa cilvēka laiku – augsta līmeņa plānotāji, elektroniskais pasts, mobīlie telefoni, teksta apstrādes programmas, tacu sabiedribai tomer trukst laika, un varbut pat vēl vairak nekā agrak. Neticami plašais informācijas piedāvājums nav radījis labāk informētus cilvēkus, bet gan, tie ir apjukuši. Mūsu sabiedrība attīstas zibenīgā ātrumā. Mūsdienās pat pasta pakalpojumi kļūst arvien nepopulārāki – 2003.gadā, pasta pajkalpojumus izmantoja ~ 60% Latvijas iedzīvotāju, tad jau 2005.gadā, pasta pakalpojumus izmanto ~ 40% iedzīvotāju. Žurnālistu profesija tas gan kaitē, gan palīdz -kādreiz šo profesij saistīja ar nesavtīgiem patiesiem meklējumiem, tagad - tikai kritika norāda uz žurnālistiem.
Komunikācija ir viena no tām sfērām, kas ir cieši saistīta ar šo tehnoloģijas parādīšanos. Tas gan traucē, gan palīdz žurnālistu darbam.Latvijā, manuprāt, šī problēma vēl nav tik aktuāla, kā citās lielākās valstīs, kura, salīdzinoši ar mūsējo, attīstas daudz straujak. Pagaidām viss ir rāmi, bet, kas notiks pēc paris gadiem? Zinātnieki pat paredz, ka varētu iestāties pat krīze.Mūsu elpu smacējošajā laikā informācijas straume pamazām aizpilda tukšas starpas, tādēļ pastāv risks, ka dzīve var kļūt par pārsātinātu mirkļu neirotisku virkni, kurā nav ne “ pirms” ne “ pēc”, ne “ šeit” ne “ tur”. Ikviens nākamais mirklis pārsteidz ļoti pēkšni, un ir grūti notvērt pašreizējo mirkli,kaskomunikācijā ir viens no svarīgākajiem faktoriem. Mirkļa tirānija apdraud gan pagatni gan nākotni.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация