Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:456542
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.04.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Nē, es mūsu ģimenē shēmoju vairāk, bet Sandras shēmas vienmēr der, atšķirībā no manām. Vecene vienmēr praktiskāk izshēmos. Kaut gan es arī skatos praktis¬ki. Bet nu vecis jau laiku laikos ir rūpējies pārsvarā tikai par vienu lietu - par siltu¬mu, par apkuri, jo tam nauda ir vajadzī¬ga. Vecene atbildēja par visu pārējo. Nu par vecenēm runā vēl trakākas lietas! Bet jā, tā tas ir. Tā pamatģenētika latviešu vecim tomēr ir... viņš ir tāds diezgan aprobežots. Daži no viņiem gan izaug un attīstās, bet lielākajai daļai ir svarīgi tikai, lai būtu pieejamas pašas primitīvākās lietas un lai pēc iespējas mazāk būtu jā¬rušinās pašam. Es sevi nekad nekur nepieskaitu un vien¬laikus arī nekad neesmu atskaitījis nost. Es to visu, ko runā par vidējo vīrieti, uz sevi neattiecinu, lai gan skaidri zinu, ka manī ir baigi daudz to īpašību, tas veciš¬ķums, par ko vecene var tikai gānīties.
ETNISKS: Ko vēl tev vecāki tādu ir ierādījuši? Dzimtenes mīlestību. Bez patosa. Nesen aizbraucu uz Ķīnu uz trīs nedē¬ļām. Atbraucu atpakaļ un, izejot ārā no lidostas, bija tāda sajūta, ka gribas zemi
bučot. Un tāpat par to dārzu - nāk āra tādas klasiskas latviešu vērtības.
8) Saruna, kas izvērtās starp žurnālisti un Mārtiņu sirmo, bija ļoti interesanta, varētu teikt pat, ka sen nebija nācies lasīt tik interesantu interviju. Komunikatoru komunikācija ir vairāk vienpusīga, jo šī komunikācija balstās uz intervijas pamatu- Žurnālists uzdod jautājumu un recipients atbild. Bet visi uzdotie jautājumi ir saistīti ar dzīvu un uzskatiem, vedinot atklāt vienas intervijas laikā vairāk par intervēto cilvēku. Jautājumi uzdoti profesionāli un draudzīgi, tā lai intervija būtu saistoša.


Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация