Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:694321
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.09.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

69.Diēta pie hroniskiem aizcietējumiem – ārstēšana-diēta – magnija sulfāts, laktuloze. Ēst daudz svaigu dārzeņu un zaļumu. mazāk cietes un ceptā. Dzert vairāk šķidruma.
70. Ka samazināt reimatoīda artrīta deformācija – Ārstēšanas mērķis – samazināt sāpes, iekaisumu locītavās. Režīms: Paasinājuma gad. slodzes ierobežošana bojātajai locītavaiRemisijas gad.- trenēt, kustināt, lai attālinātu ankilozes, uz nakti – palīgierīces, lai noturētu locītavas fizioloģiskā stāvoklī. Medikamenti: nesteroīdiepretiekaisuma līdzekļi bāzes terapija- lēnas darbības antireimatiskie līdzekļi (darbība pēc 2-6 mēnešiem)
74. Fibrinozā jeb sausā PLEIRĪTA gadījumāpleiras dobumā uzkrājas tikai nedaudz eksudāta.
75. Leptospiroze – pacienta aprūpe:1)Pacientu izolē stacionārā; 2) Terapija- Antibakteriāla +Ja izteikta intoksikācija kombinē ar glikokortikosteroīdiem; + Veic simptomātisku terapiju.
76. Trakumsērga- Trakumsērga ir ļoti bīstama vīrusu infekcijas slimība, kas visbiežāk tiek pārnesta ar slima dzīvnieka siekalām, tām caur ievainotu ādu (koduma vai skrāpējuma vietā), veselām vai ievainotām gļotādām nokļūstot cilvēka vai dzīvnieka organismā.
77. HIV Pārnesesmehānisms - Inficēšanāsnotiek, jakāds no inficētās personas organismašķidrumiem, kassatur HIV lielākoncentrācijā – asinis, izdalījumi no dzimumorgāniem (sperma un makstssekrēts) un mātespiens – nonākotracilvēkaorganismā.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация