Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:966694
 
Оценка:
Опубликованно: 16.12.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Ikviens stāsts tiek veidots no konkrēta skatu punkta. Tas nevar visur parādīties vienlaicīgi. Laba ziņu organizēšanas gadījumā šie spriedumi tiek izdarīti pakāpeniski. Tiek savākti materiāli, kas saistīti ar šo notikumu, noskaidroti iesaistīto pušu mērķi rīcībai, iepazīta situācija daudz dziļāk. Tomēr liela daļa žurnālistu spriedumus izdara par ātru, nenoskaidrojot visus faktus. Bieži vien tas ir kāda spiediena vai ietekmes rezultātā, vai tie būt mediju īpašnieki, reklāmdevēji, valdībai vai jebkurš cits.
Fakti ir svēti. Šim apgalvojumam es piešķiru lielu nozīmi un uzskatu, ka ikviena žurnālista darbības pamatā šim apgalvojumam ir jābūt kā likumam, tomēr pašlaik šķiet, ka tā ir naivu žurnālistu cerība, ka viņu kolēģi faktiem piešķir tik milzīgu nozīmi. Kā minēts materiālā: „Fakti ir svēti – bet kuri fakti?”1 Šis citāts, manuprāt, arī parāda manis iepriekš teikto – žurnālisti, ne visi, tomēr daļa, faktu precizitātei vairs nevelta pietiekami lielu uzmanību. Un tas rada negatīvu attieksmi pret šo arodu. Arī iepriekšējos materiālos lasīju un darbā minēju daudzus piemērus, kad žurnālisti ir pieļāvuši milzīgu dezinformētību tikai tāpēc, ka netika pārbaudīta informācija un publicēta vai pārraidīta kā jau faktiska informācija. Protams, tam visam ir daudz un dažādi iemesli – milzīgais spiediens gan no izdevējiem, gan redaktoriem, jo ziņas ir jāpublicē ātri. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация