Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:685756
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.05.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Baltā – baltās krāsas cienītājam ir teicami attīstīta iztēle. Šis cilvēks spēj sacerēt ticamas pasaciņas visdažādākajās dzīves situācijās. Vēl viņš augstu vērtē mierpilnas cilvēciskas attiecības. Ja kaut kas gauži nepatīk sāk vairīties no cilvēkiem un izvēlas vientuļnieka takas un šādā situācijā ļoti būtiskas būtiskas būs tuvāko cilvēku rūpes un uzmanība. Cilvēkiem kuri iecienījuši balto krāsu vajadzētu izvairīties no skaudības par citu panākumiem.

Baltā krāsa ideāli piemērota vēršiem un jaunavām.

Melnā – melnajai krāsai allaž bijis daudz pielūdzēju. Cilvēks, kas to izvēlas allaž gatavs bezbailīgai cīņai un pilnīgai uzvarai, kaislību liesmas un uguņi to dedzina nemitīgi. Ja iemīlas tad kļust kā bez prāta (vismaz no sākuma). Ja kādu ienīst, tad šīs tumšās jūtas un domas viņam ne brīdi neliek mieru. Tā ir sacelšanās, nemieru, stihiju krāsa. Melnās krāsas cienītājs ne vienmēr spēj pareizi novērtēt situāciju, tāpēc dažkārt paliek zaudētājos un pamatīgi no tā cieš. Viņa dzīvē noteicoša loma ir seksam, viņš ir ļoti kaislīgs, sava veida tumsas karalis. Dažkārt mīlas kaislības viņam liek aizmirst visu uz pasaules. Neatkarīgi no apstākļiem viņš vienmēr iet cauri sienām, nekas to nespēj apturēt ceļā uz iecerēto mērķi. Piemīt negatīvas īpašibas kā nevaldāmas emocijas un vēlme izkašķēties ar visiem pēc kārtas.

Melnais piemērots lauvām un mežāžiem.

Sarkanā – cilvēks, kas sajūsminās par sarkano krāsu ir kaislīgas dabas. Viņam patīk būt līderim un vadīt citus. Tas viņam arī izdodas, ja vien spēj tikt galā ar liekām emocijām un pārlieku lielām ambīcijām. Viņu reti moka sirdsapziņas pārmetumi, reti atzīst savas kļūdas. Vispār sarkanā ir dzīvnieciskas kaisles krāsa. Sarkano iecienītākās nodarbes vai hobiji noteikti būs saistīti ar risku. Jārēķinās ar pārspīlējumiem paša persōnībā: no pussvētā līdz aprobežotam diktatoram. Var viegli aizsvilties, bet ļaunu prātu ilgi netur.
Sarkanā, aveņkrāsas un purpura ieteicamas gan apģērbā gan vidē auniem, lauvām, strēlniekiem, skorpioniem un romantiskajiem svariem.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1131561
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация