Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:336836
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.11.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kredīts: atlīdzības darījums, kurā kredītiestāde uz rakstveida līg. Pamata nodod klientam naudu vai citas lietas un kurš klientam ra-da tiesības rīkoties ar tām un pienākumu noteiktaja laikā un kārtībā atdot kr-iestādei naudu vai citas lietas (kreditam –noteikts termiņš ar noteiktu % likmi).
Ar ilgt.kredītēš.nodarbjas b-kas (ienākumi),kuru līdz.rodas no noguld.; ar īst.un vid.term.kredītēš.nodarbojas lizinga kompānijas, lombardi – ar īst.
Kredītu iedalījums: 1. Pēc nodrošinājuma: nodroš.-pamatā īpašuma ķīla (vērtsp., nukust.īp); nenodroš.:pamatojas uz aizņēmēja fin.stāvokli. 2.Pēc līg.darb.term.:īst.(līdz 1 g.); vid.term. (līdz 3 (5); ilgt (virs 3 (5). Savā starpā b-kas aizņēmas uz īst.un vid.term. 3.pēc atmaksas nosacī-jumiem: uz noteiktu term; uz pieprasījumu (lizings, overdrafts);4.pēc atmaksas kārtības: lineāri vienmērīgi (pamat-summa); nevienmērīgi (mazāka pamatsummmas daļa, atliktie maksājumi utt); termiņa beigās (20 g.maksā tikai %, pēdējā maksājumā atdod visu pamatsummu). 5. Pēc % likmes: peldoša (svarstīga) % likme; fiksēta. 6. Pēc aizņ.jur.stāvok-ļa.: vadības; pašvaldības; valsts uzņ-u; privātuzņ-u; bankas; privātperso-nas. 7.Pēc kredītēš.mērķa: ilgt.-jaunu uzņ-u iegādei, nekust.īpašumu celtniecībai; īst.-apgroz.līdz.finansēšana, krajumu papild.; privātperso-nām – patēriņa kr.(fiz.personām-EGO kartes, ceļojumā aizbrauc; over-drafts).…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация