Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:333814
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.08.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Es teiktu, ka pirmā patērētājsabiedrības pazīme ir lielo tirdzniecības centru atvēršana. Doma liekas ideāla – vari aiziet nopirkt drēbes, pēc tam ar draudzenēm pasēdēt kafejnīcā, kur var arī uzlādēt telefonus, tur pat netālu ir kino zāle vai bērnu laukumiņš, netālu ir labierīcības. Tas ir ideāls plāns, pat varu teikt slazds, kā ‘’ievilkt’’ cilvēku veikalā uz vairākām stundām, pēc tam lai pircējs brīnās ‘’kur pazuda mana nauda?’’’. Pircējs praktiski var dzīvot šajā tirdzniecības centrā, ja vien maksā par pakalpojumiem. Šie tirdzniecības centri ir domāti, lai pircējs ir spiests iet garām citiem veikalu skatlogiem un atturēt sevi no redzētās lietas pirkšanas. Lai arī tirdzniecības centri ir ļoti ērti, tomēr viņi izmanto cilvēku vājības, lai iegūtu vairāk naudas un cilvēki vairāk pirktu mantas, kas viņiem patiesībā nav vajadzīgas.
Sociālie tīkli iepriekš bija domāti, lai sarakstītos ar draugiem, apspriestu jaunākās ziņas. Šobrīd aizvien vairāk un vairāk sociālos tīklos parādās dažādas reklāmas drēbēm, aksesuāriem. Kompānijas maksā milzīgas summas, lai ‘’bāztu’’ sejā savas reklāmas starp cilvēku Instagram fotogrāfijām vai diskusijām Facebook vietnē. Kā arī kompānijas maksā slavenām interneta personām, lai tie reklamē viņu produktus savā profilā ar miljoniem sekotāju. Mūsdienās mēs pavadām daudz laika sociālajos tīklos, tāpēc tas liekas normāli, ka kompānijas meklē tur savus nākotnes patērētājus. Tomēr, arī spriežot pēc pieredzes, sanāk iegādāties lietas, kuras patiesi netiek lietotas vai ļoti ātri sabojājas. Dažkārt tās lētās lietas, kas tiek pasūtītas no interneta, patiesi ir nekvalitatīvas, un ja tas notiek ar citiem cilvēkiem, tad tas rada lieku piesārņojumu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация