Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:240401
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.11.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 13 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kustību precizitāte tā ir spēja izpildīt kustību aktus telpā, visumā un laikā, pēc piepūles atbilstoši uzdevumam. Precizitāte ir koordinācijas sastāvdaļa. Analizējot šo definīciju jāuzsver, ka dotais formulējums vairāk raksturīgs jēdzienam "precīza kustību izpilde", nevis jēdzienam "kustību precizitāte", tā kā tajā atsedzas tikai tā jēdziena satura daļa, kura atbilst ideālam kustību darbības izpildījumam. Ir zināms, ka kustību precizitāte var būt augsta un zema un raksturoties ar kādu vidēju rādītāju.
V.Zaciorskis secina "ar kustību precizitāti saprot tā tuvības līmeni kustības uzdevuma prasībām" [1]. Daudzu autoru darbos jēdzieni kā "kustību koordinācija", "kustību precīza izpilde", "kustību vadīšanas pilnveidošana" tiek domāti kā sinonīmi. Tomēr pat paviršos analīzes rezultātos atklājas būtiskas šo jēdzienu atšķirības. Piemēram, pie jēdzienu "kustību koordinācija" un "kustību precizitāte " izskatīšanas, atšķirības to saturā var saskatīt, kaut vai tajā, ka pirmais no tiem atspoguļo procesa vadību, bet otrs dod priekšstatu par kādu rezultātejošu rādītāju, kurš atspoguļo koordinācijas procesa kvalitāti [2].…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация