Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:809650
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.06.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi
Aprakstīt secinājumu saistību ar pētījuma jautājumu:
1. Mūsu veselība ir atkarīga no tā, ko mēs ēdam. Savulaik izcilais ārsts Hipokrāts teica: "Mēs esam tas, ko mēs ēdam." Viņš uzskatīja, ka cilvēku slimības ir nesabalansēta uztura rezultāts. Pārtika nodrošina mūs ar enerģiju, ko tērējam fizisko aktivitāšu laikā. Ķermeņa atjaunošana un attīstība šūnu līmenī ir tieši atkarīga no produktiem, kurus mēs patērējam. Ķermenim katru dienu jāsaņem pietiekami daudz barības vielu: olbaltumvielas, ogļhidrāti, tauki, vitamīni, minerālvielas, mikroelementi. Vitamīnu vai minerālvielu trūkums noved pie visa organisma traucējumiem, kas izpaužas dažādās orgānu un sistēmu slimībām.
2. Veicot pētījumu par vitamīnu un minerālvielu nepieciešamību cilvēkā organismā, tika uzzināts, ka konkrēta vitamīna vai minerālvielas mijiedarbība organismā ir atkarīga no daudziem citiem vitamīniem. Piemērām, lai A vitamīns pilnīgi uzsūktos cilvēka organismā, ir jābūt nepieciešamais E vitamīna daudzums, ka arī lai tiamīns (B1), piridoksīns (B6) un C vitamīns tiek pilnībā uzsūkti cilvēka organismā ir jābūt nepieciešamais magnija daudzums. Tas nozīme, ka vitamīnu uzsūkšana ir atkarīga no citu vitamīnu un minerālvielu klātbūtni, kas ir diezgan interesanti.
3. Veicot sekundāra pētījuma analīzi hipotēze apstiprinājās, patiešām vitamīnu un minerālvielu deficīta dēļ jauniešiem rodas problēmas ar gremošanas traktu, ādas, matu, nagu kvalitāti, zobu, kaulu veselību, paaugstinātu nogurumu, sāpēm muskuļos, stresu un nervozitāti.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация