Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:677256
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.05.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 11 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Landsat 8 tikai veiksmīgi palaists 2013. gada 11. februārī, lai pievienotos Latndsat 7 satelītam. Tam ir divi sensori - Operational Land Imager (OLI) un Termiskais Infrasarkanais Sensors (TIRS). OLI sensors uzņems attēlus ar 9 redzamo dažāda garuma spektra joslām, novērojot 185 km plašu mērījumu joslu uz Zemes ar 15-30 metru lielu izšķirtspēju, nodrošinot pietiekami skaidru attēlu, lai izšķirtu, piemēram, pilsētu centrus, zemnieku saimniecības, mežus un citus zemes apsaimniekošanas veidus.
TIRS sensors tikai pievienots satelīta misijai, lai sekotu Zemes siltuma enerģijas mērījumiem un tam, kā tiek izmantotas zemes un ūdensresursi. ASV ritumu daļā gandrīz 80% saldūdens tiek izmantoti kultūraugu apūdeņošanai, tādēļ TIRS būs vērtīgs instruments ūdens patēriņa pārvaldībai (Landsat 8, bez dat.).
2014. gada vidū kompānija DigitalGrobe plāno palaist satelītu WorldView-3, kas būšot super-spektrāls, ar augstāku izšķirtspēju, nekā tā pirmsteči. Paredzamais darbības augstums būs 617 km. Tam būs 31 cm panhromātisko, 1.24m multispektrālo un 3,7m infrasarkao īsviļņu attēlu izšķirtspēja. Atkārtota nokļūšana jebkurā punktā aizņems mazāk nekā dienu un būs iespējams apsekot ap 680 000 km2 dienā. WorldView-3 būs ļoti līdzīgs WorldView-2, tomēr sensoram būs daži būtiski uzlabojumi, piemēram, izmaksu samazināšana, dažādu riski mazināšana un ātrāka datu apstrāde un piegāde (WorldView-3, bez dat.).

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация