Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:741841
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.03.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi
Katrs no šiem argumentiem balstās uz kādu noteiktu, konkrētu faktu esamību, tas nozīmē, ka Valsts prezidents būs gan atsumto, gan par savu dzīvi drošo cilvēku prezidents, taču skaidrs ir tas, ka ar to ir par maz, lai konkrēti un tieši pierādītu un pamatotu galvenās tēzes būtību. Ir grūti pierādīt šīs tēzes patiesumu, jo Valsts prezidenta amats un darbības laiks vēl nav beidzies. Lai konkrēti pierādītu un apstiprinātu prezidenta teikto, ir nepieciešams laiks, līdz brīdim, kad mūsu Valsts vīrs Egils Levits būs sasniedzis amata virsotni visu četru gadu garumā.
Katram cilvēkam savs viedoklis, uzskati, redzējums, vienam prezidents ir patiesi labs, godājams, cienījams, otram tieši pretēji. Rodas viedokļu nesakritība, lai arī cik labi tiktu runāts par prezidentu, vienalga būs aizspriedumi. Var būt neapgāžami argumenti, taču domas vienalga dalās, jo cilvēku pieredze stāsta ko citu.
Es ticu, ka Latvijas Valsts prezidents iestājās par Latvijas valsti, tautu, iedzīvotājiem, gan tiem, kas ir šeit, gan tiem, kas ir tālu prom, ticu, ka prezidents nepamestu savus tautiešus novārtā un sniegtu roku ik vienam no mums. Iespējams, ka man ir pārāk naiva ticība un cerība un es paļaujos uz visu labo, taču, to, ko prezidents ir izdarījis valsts labā, to spēj reti kurš.
Piemēram, balstoties uz biogrāfiskajiem datiem, prezidents sevi kārtīgi apliecina, jo izglītībai mūsdienās ir ļoti liela nozīme. Tas parāda cilvēka spējas, apņemšanos, izturību, neatlaidību, jo mācību process, profesijas ieguve ir grūts un laikietilpīgs posms. Prezidenta uzstāšanās, runas – tas vien jau liek ieklausīties un aizdomāties par sacīto, jo prezidents nerunā aplinkus, saka to, kā ir, ko domā.
Uzrunāt tautu, tas ir liels spēks, vēl lielāks, ja to kāds sadzird! Egils Levits kā prezidents pilda savus pienākumus un vieš cerību, ticību, drosmi, ka Latvijas nākotne un cilvēki sasniegs vēlamos rezultātus.
Valsts kungs saliedē tautu, spēj to uzrunāt tā, ka iekšēji notrīs kāda dvēseles stīga un liek paskatīties uz apkārtni ar citām acīm.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация