Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:429680
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.01.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

Kopsavilkums un diskusija
Sākot no sociālās inovācijas jēdziena teorētiskās koncepcijas analīzes, rakstā ir apspriesta nozīme, kāda ir šādiem sociālajiem jauninājumiem lauku attīstībā. Literatūras apskats ir parādījis, ka sociālās inovācijas teorētiskā koncepcija nav nedz skaidra, nedz īpatnēja. Sociālās inovācijas tiek aplūkotas kā jauni uzņēmējdarbības prakses, uzņēmuma darba vietas vai ārējo sakaru organizēšanas veidi, lai uzlabotu saimnieciskās darbības (uz organizāciju vērsta pieeja). Šajā rakstā ir mēģināts definēt un pilnveidot koncepciju, lai iegūtu atbilstošāku vispārīgu definīciju. Secinājums ir tāds, ka sociālos jauninājumus parasti var uztvert kā cilvēku grupu, kas pievienojušies saskaņotajā tīklā un viņu attieksmes, uzvedības vai uztveres izmaiņas, kas, ņemot vērā grupas pieredzes horizontu, noved pie jauniem un uzlabotiem sadarbības veidiem.
Rakstā tika parādīts, ka lauku attīstībā lauku teritoriju strukturālās pārmaiņas attīstītajās, demokrātiskajās, kapitālizstrādājošajās un industriālajās valstīs izraisīja pāreju no nozaru uz teritoriālās attīstības stratēģijām.
Lai gan sociālie jauninājumi, šķiet, ir viena no galvenajām veiksmīgas lauku attīstības prasībām, tās loma šajā jomā bieži vien nav pietiekami novērtēta.
Visbeidzot, nevajadzētu pārāk zemu novērtēt sociālo inovāciju nozīmi ilgtspējīgas neoendogēnas lauku attīstības sekmēšanā vai neveiksmē.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация