Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
7,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:801102
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.01.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 12 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Noteikumi par lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības reģistrācijai nepieciešamajiem dokumentiem un šīs sabiedrības atbilstības izvērtēšanu. Ministru kabineta 2011. gada 25. janvāra Noteikumi Nr. 63. Noteikumi nosaka, ka tām kooperatīvajām saimniecībām, kuras neražo produktus, bet sniedz lauksaimniecības pakalpojumus saviem biedriem, stāties Uzņēmumu Reģistra uzskaitē. Šie noteikumi ir svarīgi, jo tie atsaucas uz iepriekš pārskatā minētajiem šķēršļiem, kuri rodas lauksamniecībām, ja tām liek savu saimniecību ierakstīt Uzņēmumu Reģistrā.

Nobeigums
Lauku un lauksaimniecības politikai un pētījumiem Latvijā ir liela nozīme. Veicot šo pārskatu, iepazinos ar dažādiem pētījumiem un publikācijām, kuros bija dažādi ieteikumi situācijas uzlabošanai, kā arī dažādu problēmu analīze, kas, manuprāt, ir ļoti nozīmīga, jo, lai risinātu problēmas, tās ir jāiepazīst.
Uzskatu, ka Latvijā lauki un lauksaimniecība ir daudz pētīta tēma. Meklējot publikācijas, atradu pētījumus arī no 20. gs. 90. gadiem. Tas norāda, ka šai tēmai ir vēsture un noteiktas tradīcijas, kas dod iespēju salīdzināt tagadējo situāciju ar situāciju agrākos laika posmos, tas savukārt ļauj novērtēt šīs nozares progresu vai tieši otrādi lejupslīdi.
Vērtējot publiski pieejamu informāciju, tad, manuprāt, tā ir pietiekami plaša un, manuprāt ,kvalitatīva. Šai ziņā liels nopelns ir Zemkopības ministrijai, kuras mājas lapā apkopotas iestādes, kuras nodarbojas ar šīs nozares pētīšanu un šo pētījumu publicēšanu.
Rezumējot pārskatu, varu secināt, ka lauksaimniecība ir attīstīta un pietiekami daudz pētīta, taču šai nozarei ir iespējas augt un attīstīties.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация