Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
11,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:575220
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.03.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Kursā aplūkoti jautājumi, kas saistās ar programmatūras testēšanu. Labas programmas izstrāde nav iedomājama bez tās testēšanas. Ir apskatīti testēšanas teorijas pamati un to izmantošana praksē.
Kursā ietverti sekojoši jautājumi:
Ievads, testēšanas vēsture, programmatūras kvalitāte, testēšanas nozīme un ieguvumi, testēšanas galvenie etapi, programmatūras modeļi no testēšanas viedokļa, programmas lietojamības mēri un sarežģītības novērtējums, programmu verifikācija.
Testēšanas pārklājums, ceļu testēšana, zaru testēšana, pārklājuma līmenis (testēšanas kritēriji), pārklājuma novērtējums ar modelēšanu.
Testēšanas stratēģijas, Bottom-up un Top-down testēšana, melnās un baltās kastes testēšanas princips, stratēģiju salīdzinājums, strukturālā testēšana, testēšana programmas izstrādes ciklā, testēšanai nepieciešamā dokumentācija, programmēšanas valodas ietekme uz testēšanu.
Testēšanas tehnikas, statiskā testēšana, tās ierobežojumi, programmas simulācija, formālā projektēšana, projekta analīze, koda inspekcija.
Simboliskā testēšana, principi, problēmas, ieguvumi, simboliskās izpildes metodes, izmantošanas iespējas.
Dinamiskā testēšana, testa plāns, testa izpilde, rezultātu novērtēšana, efektivitāte, programmas instrumentācija, kompilatoru un interpretatoru izmantošana, mutāciju testēšana, ieejas un izejas datu kopu testēšana.
Testa datu ģenerēšana.
Testēšanas organizācija, testēšanas efektivitātes novērtēšana, testēšanas metodes izvēle, plānošana, nepieciešamo resursu novērtēšana, testēšanas personāls, testēšanas komanda, testēšanas filozofija.
Testēšanas automatizācija, testēšanas rīki.
Kursa mērķis ir izskaidrot testēšanas nozīmi kvalitatīvas programmatūras izstrādē, parādīt testēšanas metožu daudzveidību, to izvēli un savstarpējo kombinēšanu atkarībā no programmas specifikas, apgūt praktiskās iemaņas testēšanā un izprast problēmas, kas apgrūtina testēšanas procesu.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация