Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:556882
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.04.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kārlēns ar Rūdi - trakulīgi, jauni, ar lielisku humora izjūtu pilni tēli, kuri savas spītības un neapdomības dēļ, izmēģina dažādus cigāra smēķēšanas veidus un nogaršo alu no lielās krūzes. Kopā ar Ieviņu, viņi iemēģina balsi populāros meldiņos un kājas – deju soļos. Jaunie ir laimīgi un iztrakojušies. Šie trīs tēli vislabāk parāda manu būtību, jo tie ir mana vecuma personāži. Es arī varu būt neprātīga un labāk izvēlēties darīt, pirms domāt par savas rīcības sekām.
Pasaulē ir septiņi miljardi cilvēku, bet dzīves laikā mums ir dota iespēja iepazīt tikai daļu no tiem. Tiekoties ar interesantiem cilvēkiem, vienmēr ir iespējams paplašināt savu redzes loku. Man liekas, pavadot kopā ar cilvēku vairāk laika un iepazīstot viņu tuvāk, ir iespējams atklāt tādas rakstura īpatnības, par kurām pat nenojaušam. Parasti, tās mēdz atklāt tikai tuvākajiem draugiem un paziņām. Tas liek paskatīties uz sevi no malas un analizēt savu rīcību, jo var gadīties, ka ar mums ir līdzīgi. Man ir interesanti lasīt, kā mani literārie līdzinieki rīkojas dažādās situācijās, jo tas liek pārdomāt notikušo un sniedz pieredzi, kā būtu jārīkojas man.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация