Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:162273
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.01.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ķīmisko elementu loma.
• Indija alvas oksīds ir indija oksīda un alvas oksīda maisījums, ko ekrānā izmanto caurspīdīgā plēvē, kas vada elektrību. Tas ļauj ekrānam darboties kā skārienekrānam.
• Lielākajā daļā viedtālruņu izmantotais stikls ir alumīnija silikāta stikls, kas sastāv no alumīnija oksīda (AI, 0,) un silīcija dioksīda (SiO,) maisījuma. Šis stikls satur arī kālija jonus, kas palīdz to stiprināt.
• Varu izmanto tālruņa elektroinstalācijai, savukārt varš, zelts un sudrabs ir galvenie metāli, no kuriem veidojas mikroelektriski. Niķeli, izmanto mikrofonā, kā arī citiem elektriskiem savienojumiem.
• Tīro silīciju izmanto mikroshēmas ražošanai tālrunī. Tas tiek oksidēts, lai radītu nevadošus reģionus, pēc tam pievieno citus elementus, lai mikroshēma varētu vadīt elektrību. Alva un svins tiek izmantoti elektronikas lodēšanai tālrunī. Jaunākajos svina nesaturošajos lodmetālos tiek izmantots alvas, vara un sudraba maisījums.
• Lielākajā daļā tālruņu tiek izmantotas litija jonu baterijas, kas sastāv no litija kobalta oksīda kā pozitīvā elektroda un grafīta (oglekļa) kā negatīvā elektroda. Dažās baterijās kobalta vietā tiek izmantoti citi metāli, piemēram, mangāns. Akumulatora korpuss ir izgatavots no alumīnija.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация