Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:335294
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.12.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Tiesību akti
No 2010. gada 1. jūlija Baltkrievijas, Kazahstānas un Krievijas Muitas savienības (MS) tiesību akti ir ieviesuši būtiskus grozījumus Krievijas Federācijā ievedamās un tirdzniecībā izlaižamās produkcijas sertifikācijas sistēmā.
MS komisijas 2010. gada 28. maija lēmums Nr. 299 ietver tās produkcijas sarakstu, kam nepieciešama sertifikācija, pamatojoties uz MS tiesību aktiem, un kas ir pakļauta sanitāri epidemioloģiskajai uzraudzībai uz robežas. Tādējādi to veidu precēm, kuru neatbilstība drošības rādītājiem un slikta kvalitāte var radīt nopietnu kaitējumu patērētāju veselībai, ir jāsaņem «Rospotrebnadzor» valsts reģistrācijas apliecība. Lielam skaitam produkcijas veidu turpat «Rospotrebnadzor» ir jāsaņem eksperta atzinums par atbilstību MS sanitārajām prasībām.
MS komisija ir ieviesusi vienotu atbilstības sertifikātu Muitas savienības valstīm. Produkcijas saraksts, kas ir pakļauta atbilstības Muitas savienības tiesību aktu prasībām novērtēšanai, ir noteikts ar komisijas 2010. gada 18. jūnija lēmumu Nr. 319. Pašlaik MS produkcijas atbilstības sertifikātus un deklarācijas drīkst aizstāt ar atbilstošiem Muitas savienības valstīs spēkā esošajiem valsts atļaujas dokumentiem.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация