Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:429370
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.12.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Patriotisms - komplicēta un sarežģīta sabiedriska parādība. Patriotisms vispirms ir liela vērtība, kas izpaužas g; n kā pozitīva attieksme pret Tēviju, tajā pastāvošo sociāli politisko iekārti. gan reizē patriotisma subjekta apzināta un izjusta, pārdzīvota, pārliecināta piederība tam, atbilstoša aktīva rīcība un darbība, pat pašziedošanās Tēvijai, tai skaitā pastāvēšanas labā.
Patriotisms mūsdienu izpratnē masveida parādījās un izpaudās Francijā lielo pārmaiņu laikā, pārejot uz demokrātisko sistēmu, kur tauta bija iesaistījusies un ieinteresēta Tēviju pārveidot citādu, līdztiesīgu un pieņemamu vismaz tautas vairākumam. Te ari parādījās mūsdienīgais patriotisma teorētiskais definējums, ka patriotisms - tā ir attieksme pret dzimteni un iekārtu. Dzimtene un iekārta veido Tēvijas (Tēvzemes) jēgumu, tās būtības saturu.
Cilvēkam kopš dzimšanas, bērnības kļūst tuva, mīļa apkārtne, dabiskā vide, kuru viņš redz, ar kuru kopā dzīvo, iekļaujas pasaulē. Viņam ir tuvs gan ezers un upe, gan kalni un tuksneši, gan ozolu birzis, gan mūža mežs, debess juma zilums un jūru smaragds un viļņojošais mirdzums. Dabiskā vide, mīlestība pret to spēj vienot kopējā attieksmē, darbībā dažādu materiālo un sociālo stāvokļu un garīgās dzīves jomas cilvēkus. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация