Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:255872
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.02.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Hamburgas skolas elementus nevar viennozīmīgu saukt par fiktīvajiem punktiem. Tie nav ne samezglojumi, ne laimes loze, viņi netiek izskaitļoti izejot no citu elementu pozīcijas horoskopā. Planēta ir un tajā pat laikā tās nav, ar to visas transneptūna planētas ir fiktīvas. Tomēr, vesela astroloģiskā skola uzbūvēta uz šo fiktīvā astotnieka izmantošanu un ir astrologi, kuri nemaz citas planētas neizmanto - tikai šīs, jo jaunais laikmets diktē pieturēties pie vērtībām, kas pārsvarā orientētas uz garīgās pasaules apgūšanu.
Iepriekšējos rakstos tika aprakstītas pirmās divas no Hamburgas astroloģijas neredzamajām planētām, kurām, gan Kupidonam, gan Hadesam izpausmes kustības virziens ir vērsts uz iekšpusi jeb zemes centru jeb cilvēka dvēseli un, šī virziena skaidrojums rodams vispārējā evolūcijas filozofijā. Tomēr starp tām pastāv atšķirība, ja Kupidona ietekmē atrodas uzbūve, kur pie galvenā (centra) pievelkas pārējie, radot jaunu vienību un rezultātā veidojot daudzveidību, tad Hadesa (Zemes gara) ietekmē atrodas visi destruktīvajos un attīrošajos procesos iesaistītie, kā rezultātā, tiek savāktas (uzsūktas) dvēseles, lai attīrītu matēriju (fiziskā realitāte) mazinot evolūciju nevirzošo vienveidību.

Savukārt, nākamajai fiktīvajai planētai izpausmes kustība notiek pretējā virzienā, kura visu uzkrāto no zemes (jeb cilvēka) sūta uz ārpusi, pretim absolūtam - augstākajam saprātam, lai savienotos ar to, liekot lietā viņa spēku un varu, kas slēpjas ētera laukos. Tas ir ZEVS, kura apriņķojuma laiks ap Sauli ir 455,6 gadi.
Zeva simbolā redzam krusta un bultas savienojumu. Krusts ir viens no senākajiem, kurš laika gaitā sevī uzkrājis visu iespējamo, ko var apzīmēt ar šo zīmi: aizliegumu, ceļus un to krustošanos vai vienkārši visas debess puses jeb centru un pašu zemi.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация