Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:189920
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.04.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2021–2025 гг.
Фрагмент работы

Maijas nepareizie soļi. Pēc autores domām, pirmais nepareizais solis ir piekrišana vadīt šo lietu. Maija redzēja atnākušo personu skaitu un bija redzams, ka šādu skaitu viņa nevar uzņemt. Maijai bija ātri jāreaģē un jāuzņemas atbildība par radušos situāciju - vajadzēja atvainoties un atteikt šo seansu. Krēslu aizņemšanās klientu acu priekšā liecina par nesagatavotību seansam, kas varētu dot jau pirmo slikto priekšstatu par Maiju.
Komerclietas nav tas pats, kas ģimenes lietas un šeit ir nepieciešamas speciālas zināšanas. Ģimenes lietas apskatāmie jautājumi ir atšķirīgi nekā komerclietu, ja ģimenes strīdos ies runa par vecāku attiecībām, bērnu saskarsmes un audzināšanas jautājumiem, tad komerclietās jau par uzņēmumiem, vadību, piegādātājiem, kredītiem, mārketingu utt. Protams, risināšanas pamatprincipi ir vienādi, bet sarunas tēmas, terminoloģija, un valoda būs cita. Ja Maija nepārzina komerclietu terminoloģiju, tad viņai būs grūti izprast par ko iet runa, un viņa nevarēs pilnvērtīgi iesaistīties sarunās, un šajā dotajā situācijā viņa nespēja to darīt.
Pirmkārt, ja Maijai bija vēlme paplašināt savu darba jomu, tad, vajadzēja papildināt savas zināšanas semināros.
Otrkārt, komerclietās būs lielāks cilvēku skaits. Ja ģimenes lietās atnāk sieva ar vīru, tad komerclietā var atnākt 3 reizes vairāk dalībnieku. Tā kā viņa vada ģimenes mediācijas, tad attiecīgi telpa ir mazāka, mēbeļu mazāk, vide – mājīgāka, un tas nebūs piemērots biznesa sarunām. Maijai bija jāpārdomā arī par mediācijas telpu, ne tikai par savām vēlmēm attīstīt savas prasmes. Biznesa sarunām būs nepieciešama lielāka telpa, vairāk mēbeļu, lielāka dzērienu izvēle (kas būtu labi arī pie ģimenes mediācijām), varbūt pat lielāka tāfele piezīmēm, smēķēšanas vietu pieejamība, jo šādas vietas parasti spēj veicināt savstarpējas sarunas (protams, tie, kuri smēķē). Pēc šī visa uzskaitījuma Maijai bija jāapdomā ne tikai to vai viņa spēs novadīt mediācijas procesu, bet arī tās otro pusi – nepieciešamo mēbeļu skaitu un telpu, kur medianti atradīsies.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,70 €
Комплект работ Nr. 1391604
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация