Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:503960
 
Оценка:
Опубликованно: 09.02.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi:
Tā kā netika dotas kondensatoru ražotāja norādītās kapacitātes vērtības, eksperimentatori nespēja novērtēt, cik precīzi tika noteiktas abu kondensatoru kapacitātes vērtības. Veicot kapacitātes mērījumus eksperimentāli un veicot aprēķinus, izmantojot virknes un paralēlā slēguma formulas, kā arī iepriekš iegūtās kondensatoru kapacitātes vērtības, tika noskaidrots, ka atšķirība starp rezultātiem ir 0,000000032 μF virknes slēgumā un 0,000000029 μF paralēlajā slēgumā.
Analizējot izveidotos grafikus, iespējams secināt, ka iegūtās vērtības no grafikiem ir ļoti līdzīgas aprēķinos iegūtajām vērtībām, tomēr, pēc eksperimentatoru domām, precīzākas vērtības ir iegūstamas no taišņu vienādojumiem, jo tiek ņemtas vērā visas vērtības (arī sarkani iekrāsotās), kā arī vērtību proporcionalitāte. Dažas vērtības tika iekrāsotas sarkanā krāsā, jo tās stipri atšķīrās no parējām vērtībām un slikti ietekmēja vidējo rezultātu.
Veicot spoles induktivitātes mērījumus ar serdi un bez tās, var secināt, ka serde palielina aktīvo pretestību un induktivitāti. Spolei bez serdes induktivitātes vērtība ir 0,0171 H, bet spolei ar serdi 0,0872 H. Saslēdzot spoli bez serdes un kondensatoru virknes slēgumā, eksperimentāli tika noteikts, ka slēguma impedance ir 67,79 Ω, bet, aprēķinot pēc teorētiskās formulas, tika noteikts, ka tā ir 67,64 Ω. Atšķirība ir 0,15 Ω, kas ir klasificējama kā neliela kļūda impedances noteikšanā. Šī kļūda varēja rasties mēraparāta kļūdas dēļ.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −10,98 €
Комплект работ Nr. 1384116
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация