Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:827230
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.03.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
2016–2020 гг.
Фрагмент работы

Kvalitatīvie dati pret kvantitatīvajiem datiem-
Pareto diagrammas var parādīt tikai kvalitatīvus datus, kurus var novērot. Tas tikai parāda atribūta vai mērījuma biežumu. Viens no Pareto diagrammu radīšanas trūkumiem ir tas, ka tos nevar izmantot, lai aprēķinātu datu vidējo lielumu, tā mainīgumu vai izmērītā atribūta izmaiņas laika gaitā. To nevar izmantot, lai aprēķinātu vidējo, standarta novirzi vai citu statistiku, kas vajadzīga, lai iztulkotu no izlases savāktos datus un novērtētu reālās pasaules iedzīvotāju stāvokli. Bez kvantitatīviem datiem un no šiem datiem aprēķinātās statistikas vērtības nav iespējams matemātiski pārbaudīt. Kvalitatīva statistika ir nepieciešama, lai noskaidrotu, vai process var palikt specifikācijas robežās, tomēr Pareto diagramma var parādīt, kura problēma ir vislielākā, to nevar izmantot lai aprēķinātu cik problēma ir nopietna.

Priekšrocības:
Organizatoriskā efektivitāte-
Pareto analīze prasa, lai indivīdi uzskaitītu nepieciešamās izmaiņas vai organizatoriskas problēmas. Kad izmaiņas vai problēmas ir uzskaitītas, tās tiek sakārtotas pēc kārtas no lielākajiem līdz vismazāk smagajiem. Problēmu risināšanā vai uzlabošanā galvenā uzmanība jāpievērš problēmām, kas ir visaugstākās. Koncentrēšanās uz problēmām, cēloņiem un problēmu risināšanu veicina organizācijas efektivitāti. Uzņēmumi darbojas efektīvi, kad darbinieki identificē problēmu cēloņus un pavada laiku, lai atrisinātu lielākās problēmas, lai iegūtu vislielāko organizatorisko labumu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация